Boligerne

Vi har kredset om detaljerne i lejlighederne på Kogtvedsund. Her finder du seniorboligen til det gode liv.

Skab dit nye hjem i trygge rammer

De indbydende lejligheder i Svendborg på Kogtvedsund er bygget med fokus på holdbarhed og høj livskvalitet. Kvalitetsboligerne på 65-150 m2 har alle deres egen unikke planløsning. I lejlighederne finder du blandt andet lyse egetræsplankegulve, specialdesignet køkken fra Svane Køkkenet i varme nuancer med vinkøleskab og komplet hvidevarepakke fra Siemens samt badeværelse med vaskesøjle. Lejlighedernes rumfordeling indbyder til hyggeligt samvær. Som højdepunktet har du lysindfaldet og udsigten – fra din altan kan du enten nyde kigget ud over Svendborgsund, fællesarealerne eller den grønne have.

Projektvisualisering

Arkitekturen skaber grobund for det gode seniorliv

Velovervejede arkitektoniske bearbejdninger, landskabelige relationer, skalaforhold og materialitet påvirker fysisk mennesker i deres hverdag. At bo i en bebyggelse, der i den arkitektoniske disponering og landskabelige bearbejdning, tager udgangspunkt i Kogtvedsund’s eksisterende landskabelige værdier og ældre bygningsmæssige kvaliteter, tilfører stedet yderligere historisk dimension.

Pia Vinsten,
CW Arkitekter

Projektvisualisering

Designet til den tredje alder

Seniorboligerne er opført med henblik på at tilbyde de optimale rammer for at trives i den tredje alder, både i privatlivet og i sociale sammenhænge. Elevatorer giver ubesværet adgang til alle etager og ligeledes er haven indrettet med henblik på at imødekomme gangbesværede. Derudover er der i hovedhusets kælder indrettet motions- og behandlingsrum, hvor erhvervsdrivende vil få mulighed for at tilbyde diverse behandlinger på beboernes hjemmebane.

Mange seniorer har idag overskud til at være aktive og engagere sig i andre mennesker. I en tid hvor mange seniorer overvejer at flytte i bofællesskab, giver en ny anvendelse af Kogtved Søfartsskole en unik mulighed for at skabe et område, hvor seniorer kan bo nær ligesindede i yderst naturskønne og historiske omgivelser. Fællesområderne er placeret i hovedbygningens stueetage, hvorfra den panoramiske udsigt over Svendborgsund åbenbares. I samspillet mellem boligerne og fællesområderne skabes der et samlende miljø, hvor de tilfældige møder bliver en givende del af beboernes hverdag.

MATERIALE-BESKRIVELSE

Kogtvedsund består af den gamle hovedbygningsamt nyopførte tilbygninger. Hovedbygningen renoveres med respekt for dens historie, ved blandt andet at genbruge de originale facadesten. Nybyggeriet består af en variation af røde sten for at skabe en harmoni mellem det nye og det gamle.

Karnapper består af lodrette lærketræsplanker. Lærketræ har en naturlig imprægnering, da kernetræet indeholder en meget stor mængdeharpiks, hvilket sikrer en lang levetid.

Indeliggende gavlaltaner i nybyggeriet er lavetmed sider i klart glas. Almindelige altaner er medgalvaniserede balustre. Altandækket er lavet af terrassebrædder af varmebehandlet fyrretræ i lysbrun. Altaner er klargjort med strømstik til opsættelse af fx markise.

Der er mulighed for at parkere sin cykel flere steder ved ejendommen. Det store cykelskur i gårdrummet har et organisk udtryk med trælister og grønt beplantningstag.

Hver bolig har et depotrum. Depotrummene har fast bund og er sikret mod skadedyr.

Der er privat parkeringsplads til hver lejebolig. Der er overdækkede parkeringspladser med grøntbeplantningstag inde i gårdrummet samt en større parkeringsplads til højre for ejendommen. Der er også mulighed for at lade sin el-bil via ladestandere.

Der er elevator adgang til alle boliger.

I hovedbygningen isættes vinduer og døre fra Frovin i hvidmalet træ, som harmonerer med bygningens karakteristiske udtryk. Nybyggeriet er udstyret med topstyrede vendevinduer og kip/dreje vinduer i træ og aluminium. I nybyggeriet er vinduer og terrassedøre fra Outline malet hvide indvendigt og sorte udvendigt.

Med det smarte låsesystem fra Scantron, kan beboere nemt tilgå alle fælleslokaler samt deres private lejeboliger med en nem og sikker brikløsning.

Alle indvendige døre er formpresset med 3 fyldninger i hvid med eksklusive greb i messing.

Væggene spartles og males hvide. Alle fodlister og gerigter er med antikt udtryk og er hvidmalede i glans 30.

I lejlighederne er der gips lofter, der er spartlet og hvidmalede, så de går i ét med de hvide vægge og sender så meget lys rundt i rummene som muligt.

Alle opholdsrum har et 3-stavs lamelparket med rustik mat lak – et vedligeholdelsesfrit og lyst trægulv i eg.

De flotte gulve i eg føres fra opholdsrum videre ind i værelserne, hvor også de spartlede og hvidmalede vægge går igen. Der er som standardmalede gipslofter i alle rum. De rummelige integrerede garderobeskabe fra Svane Køkkenet er i modellen Pure i hvid.

Det flotte køkken med elementer fra Svane Køkkenet har et enkelt og elegant lågedesign med et mat udtryk i farven Terra fra køkkenserien Pure. Som en visuel kontrast og et funktionelt element er køkkenet indrettet med det designbeskyttede H22 greb i mat sort, som giver et gennemgående todelt skuffeudtryk. Bordpladen, som også køres op af bagvæggen, er en enkel laminat-bordplade med flot fossil-mønster med underlimet vask i sort og et 1-grebs armatur fra Cassøe i Antracit.

Stort set alle hvidevarer i køkkenet er fra Siemens med undtagelse af emhætte fra Silverline og vinkøleskab fra Falmec.

Der leveres følgende fra Siemens:
Køle-/ fryseskab model KI87VNSF0
– Induktionskogeplade model EU611BEB2E
– Indbygningsovn model HB574ABR0S
– Opvaskemaskine model SN615X00AE
– Vaskemaskine model WM14N203DN
– Tørretumbler model WT43H07CDN


Der leveres følgende fra Silverline:
– Emhætte model SC3422-60SR

Der leveres følgende fra Falmec i udvalgte boliger:
– Vinkøleskab model GF7260-2

Er en af de beskrevne modeller udgået vedleveringstidspunktet, leveres et tilsvarende produkt som minimum i en tilsvarende kvalitet.

Badeværelserne har flotte 8x300x300 mm. klinker i sandfarve. Brusenichen er udstyret med diskret linjeafløb og armatur med rainshower brusehoved fra Cassøe. Elementerne på badeværelset er med den flotte Pure låge fra Svane Køkkenet i hvid.Bordplade er helstøbt med vasken i støbt marmor og fremstår i hvid. Armaturet er fra Cassøe i krom. Toiletter er hvide og væghængt af mærket Duravit og leveres med soft close. Detaljer som kroge, toiletrulle-holder og væghængt toiletbørste leveres af Cassøe i poleret stål.

Lejlighederne byder på integreret LED-spotbelysning i badeværelser og entré. Herudover sikres der loftudtag til pendler, spot og lign.

Det lækre fælleskøkken har elementer fra Svane Køkkenets køkkenserie Retro i grå. Bordpladen er af laminat med to underlimede vaske i messing. Dertil er der valgt køkkenarmaturer samt greb i messing.

I fælleskøkkenet installeres følgende hvidevarer fra Siemens:
– Køle-/ fryseskab model KI87VNSF0
– Induktionskogeplade model EU63KBEB6E
– 2 x indbygningsovn model HB574ABR0S
– Opvaskemaskine model SN636X06KE

Fælles opholdsområder så som køkken, spisestue og bibliotek er udstyret med flotte sildebensparketgulve i eg. De eksisterende hvælvede gipslofter med stuk, rosset og synlige inddækkede bjælker er hvidmalede. Alle fællesrum er møblerede med lækre materialer og der opsættes flotte pendler fra Louis Poulsen.

Orangeri af mærket Willas Garden, model Victoria, opføres i antracitgrå. Orangeriet på 25 m2 møbleres med lækre havemøbler.

Varmeforsyningen er fjernvarme, som afregnes via fjernaflæst måler placeret i teknikskab. Der er gulvvarme i alle rum, undtaget boliger i hovedbygningen, hvor der er gulvvarme på badeværelser og radiatorer i andre rum.

Udføres som selvstændig installation med måler og gruppetavle for hver bolig. Afregning sker direkte med forsyningsvirksomheden.Afbrydermateriel er af mærket SG Install. Afsætning af stikkontakter og installationer udføres i henhold til stærkstrøms-bekendtgørelsen. Der udføres installation til hvidevarer.

Der etableres ventilationsanlæg i alle boliger. Anlæggene er med balanceret ventilation, hvilket betyder at der indblæses frisk luft i opholdsrum og udsugning fra køkken og bad. Anlægget er med varmegenvinding, dvs. energi fra ”brugt” luft genanvendes til opvarmning af indblæsningsluft.

Der trækkes datakabel til stuen samt alle værelser. Der er mulighed for at tilkoble tv og internet mv. gennem udbyderen, Stofa.

Beboere har mulighed for at aflevere affald i affaldsfaciliteterne i gårdrummet, som indeholder de gældende sorteringsfraktioner.

Fakta om boligerne

* Undtaget boliger på 1. og 2. salen i hovedbygningen, hvor der er gulvvarme på badeværelser og radiatorer i andre rum.

OPLEV DE EKSKLUSIVE SENIOR-BOLIGER PÅ KOGTVEDSUND!

Lørdag d. 7. oktober kl. 11:00-13:00 holder vi, i samarbejde med Unni Estates, åbent hus på Kogtvedsund. Kom forbi og hør mere om de fantastiske seniorboliger over en lækker kop kaffe. Vi glæder os til at vise dig rundt på den fantastiske ejendom, som har den skønneste førsteparketsudsigt over Svendborgsund.

Vi glæder os til at se dig!

Ansøg om bolig

Bolig 0.01
Adresse: Kogtvedvænget 17, ST. TV.

OBS! Er du enlig, bedes du blot trykke "næste"