Boligerne

Vi har kredset om detaljerne i lejlighederne på Kogtvedsund. Her finder du seniorboligen til det gode liv.

Skab dit nye hjem i trygge rammer

De indbydende lejligheder i Svendborg på Kogtvedsund er bygget med fokus på holdbarhed og høj livskvalitet. Kvalitetsboligerne på 65-150 m2 har alle deres egen unikke planløsning. I lejlighederne finder du blandt andet lyse egetræsplankegulve, specialdesignet køkken fra Svane Køkkenet i varme nuancer med vinkøleskab og komplet hvidevarepakke fra Siemens samt badeværelse med vaskesøjle. Lejlighedernes rumfordeling indbyder til hyggeligt samvær. Som højdepunktet har du lysindfaldet og udsigten – fra din altan kan du enten nyde kigget ud over Svendborgsund, fællesarealerne eller den grønne have.

Projektvisualisering

Arkitekturen skaber grobund for det gode seniorliv

Velovervejede arkitektoniske bearbejdninger, landskabelige relationer, skalaforhold og materialitet påvirker fysisk mennesker i deres hverdag. At bo i en bebyggelse, der i den arkitektoniske disponering og landskabelige bearbejdning, tager udgangspunkt i Kogtvedsund’s eksisterende landskabelige værdier og ældre bygningsmæssige kvaliteter, tilfører stedet yderligere historisk dimension.

Pia Vinsten,
CW Arkitekter

Projektvisualisering

Designet til den tredje alder

Seniorboligerne er opført med henblik på at tilbyde de optimale rammer for at trives i den tredje alder, både i privatlivet og i sociale sammenhænge. Elevatorer giver ubesværet adgang til alle etager og ligeledes er haven indrettet med henblik på at imødekomme gangbesværede. Derudover er der i hovedhusets kælder indrettet motions- og behandlingsrum, hvor erhvervsdrivende vil få mulighed for at tilbyde diverse behandlinger på beboernes hjemmebane.

Mange seniorer har idag overskud til at være aktive og engagere sig i andre mennesker. I en tid hvor mange seniorer overvejer at flytte i bofællesskab, giver en ny anvendelse af Kogtved Søfartsskole en unik mulighed for at skabe et område, hvor seniorer kan bo nær ligesindede i yderst naturskønne og historiske omgivelser. Fællesområderne er placeret i hovedbygningens stueetage, hvorfra den panoramiske udsigt over Svendborgsund åbenbares. I samspillet mellem boligerne og fællesområderne skabes der et samlende miljø, hvor de tilfældige møder bliver en givende del af beboernes hverdag.

Fakta om boligerne

* Undtaget boliger på 1. og 2. salen i hovedbygningen, hvor der er gulvvarme på badeværelser og radiatorer i andre rum.

Ansøg om bolig

Bolig 0.01
Adresse: Kogtvedvænget 17, ST. TV.

OBS! Er du enlig, bedes du blot trykke "næste"